ANTALYA / KAŞ - Kaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Gökçeören Mahallesi Gökseki Sokak KAŞ/ANTALYA
Vizyon
Ülkesine yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, çağın gerekliliklerine göre kendini geliştiren, yetiştiren, bilgiyi hayatında kullanabilen, rekabetçi ve sosyal bir kişiliğe sahip, içinden çıktığı toplum için yaşayan ve üreten, lider bir ülke olmamız gayesi uğrunda fedakarlık yapabilen kişilikli nesiller yetiştiren, Meslekî Eğitimde, ülkesinde ve bölgesinde takdir ve tercih edilen, lokomotif bir kurum olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin vatanını ve milletini seven, çalışkan, yaratıcı, yenilikçi, her türlü mesleki donanıma sahip, yabancı dil bilen, işini severek ve sahip çıkarak yapan nitelikli bireyler olarak yetiştirmek ve okulumuzun tüm çalışanları arasında “Toplam Kalite Birlikte Başarmaktır” duygusunu hakim kılmaktır. "Toplam kalite birlikte başarmaktır" duygusunu hâkim kılmak.
Proje Tabanlı Beceri Yarışması
Bağlantı :ADSL (16 Mbit ve üzeri)
Öğretim Şekli :Tekli eğitim
08:30 16:15
Gaz
Ulaşım halk minibüsleriyle sağlanmaktadır.
Gökçeören Mahallesi Gökseki Sokak KAŞ/ANTALYA